На Кіровоградщині правоохоронці розслідують обставини смерті місцевого жителя

Червень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

37-річний мешканець Новгородківського району, не приходячи до тями, помер в лікарні через декілька днів після побиття односельцями. Працівники міліції з’ясовують причетність кожного з чотирьох чоловіків до нанесення тілесних ушкоджень потерпілому.

Попередньо правоохоронці встановили, що ввечері 30 травня компанія знайомих, віком 23 та 32 років, розпивала алкогольні напої. На ранок один з них згадав, що з його двору було викрадено металобрухт. Чоловік запідозрив у крадіжці односельця.
Поплічники приїхали до двору ймовірного злодія, вивели його з будинку та вивезли за межі села. Там почали бити й вимагали зізнатися у злочині.
Потім двоє зловмисників вирішили «поговорити» і з товаришем потерпілого, який, на їх думку, також був причетний до крадіжки. Коли чоловіка забрали з дому, його родичка повідомила про подію у міліцію.
За населеним пунктом правоохоронці виявили двох побитих односельців, один з яких перебував у непритомному стані. Його каретою швидкої допомоги було доправлено до районної лікарні, де, не приходячи до тями, 5 червня потерпілий помер.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
- У даний час одного зі зловмисників заарештовано. Розслідування триває, - повідомив т.в.о начальника Новгородківського РВ УМВС в області Владислав Лисенко. - У разі встановлення вини чоловіків, їм може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Двоє з них раніше були судимі за крадіжки.

За матеріалами Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool