На Кіровоградщині правоохоронці провели спец.операцію

Грудень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1987 | Коментарі: 0

За результатами проведення операції «Зброя та вибухівка» порушено 14 кримінальних справ. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 З 1 по 6 грудня поточного року на території Кіровоградської області працівники міліції провели оперативно-профілактичну операцію «Зброя та вибухівка».

У результаті вжитих заходів правоохоронці зареєстрували понад 40 фактів незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою.
Так, в обласному центрі під час огляду підвального приміщення за місцем проживання непрацюючого раніше судимого кіровоградця працівники міліції виявили утинок двохствольної мисливської рушниці і 25 набоїв до неї, а також утинок мисливської рушниці та вибухопакет.
У іншого жителя Кіровограда оперативники виявили 16 ножів різної довжини та конфігурації, які чоловік зберігав з метою збуту.
У одному із населених пунктів Голованівського району місцевий житель зберігав у будинку в кількох паперових коробках понад 300 набоїв калібру 5,6 мм, а також малокаліберну гвинтівку.
Боєприпаси та зброю працівники міліції вилучили і направили на дослідження. За цими фактами порушено кримінальні справи.
Загалом під час відпрацювання у жителів регіону працівники міліції виявили та вилучили 459 набоїв, 39 одиниць холодної зброї, 3 обрізи, 2 пістолети, 3 мисливські рушниці, 1 самопал, 4 вибухопакети та 2 гранати.
За фактами незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою (ч. 1, 2 ст. 263 КК України) за результатами проведення операції порушено 14 кримінальних справ.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool