На Кіровоградщині правоохоронці продовжують виявляти підпільні ігрові зали

Серпень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Працівники УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області виявили та вилучили 14 ігрових автоматів у містах Світловодськ і Голованівськ та ще 10 автоматів були вилучені співробітниками Гайворонського райвідділу міліції. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

У ході проведення перевірки діяльності суб’єкта підприємницької діяльності у місті Світловодськ працівники УБОЗ УМВС в області в одному з багатоповерхових житлових будинків виявили підпільний ігровий зал. «Азартні послуги» здійснювались на 8 ігрових автоматах. На час перевірки на 4-х з них випробовували фортуну відвідувачі. Правоохоронці вилучили ігрові автомати та 450 гривень, матеріали зареєстровані.
Ще 6 ігрових автоматів та більше 280 гривень оперативники вилучили у місті Голованівськ. У приміщенні однієї з місцевих фірм було виявлено ігровий зал.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Гайворонського райвідділу УМВС в області спільно зі співробітниками податкової міліції виявили факт надання послуг у сфері грального бізнесу. На території місцевого ринку у підвальному приміщенні й було оснащено ігровий заклад. Правоохоронці вилучили 10 ігрових автоматів та 3 камери відеоспостереження.
На даний час за усіма фактами заняття забороненим видом господарської діяльності вирішуються питання про порушення кримінальних справ за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool