На Кіровоградщині правоохоронці припинили роботу двох гральних закладів

Липень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Під час санкціонованих обшуків вилучено близько 60 одиниць спеціального обладнання та грошові кошти у сумі більше 30 тисяч гривень, отримані в результаті забороненої діяльності.

В організації «бізнесу» правоохоронці підозрюють 51-річну жительку сусіднього регіону.
Працівниками Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Кіровоградській області було отримано інформацію про те, що на території Світловодського району, всупереч забороні грального бізнесу, організовано роботу двох закладів, які надають населенню послуги, пов’язані з проведенням азартних ігор.
У результаті перевірки інформація знайшла своє підтвердження. Як з’ясувалося, дві букмекерські контори здійснювали свою діяльність під виглядом державних лотерей.
У спеціально обладнаних приміщеннях було розміщено столи, на яких знаходилась комп’ютерна техніка із відповідним програмним забезпеченням. Для участі у грі клієнтам необхідно було внести в касу грошові кошти від 10 і до кількох тисяч гривен.
У більшості випадків особи, які користувалися послугами букмекерів, навіть не здогадувалися про те, що заклад працює незаконною.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 203-2 Кримінального кодексу України «Зайняття гральним бізнесом». Гральне обладнання вилучено. Триває слідство.
Якщо вину підозрюваної особи буде доведено, їй загрожуватиме покарання у вигляді штрафу на суму близько 300 тисяч гривен. До неї можуть бути застосовані й інші фінансові санкції відповідно до статті 3 Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», згідно з яким потрібно буде сплатити в дохід держави штраф розміром до кількох мільйонів гривен.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool