На Кіровоградщині правоохоронці опрацювали понад 4800 повідомлень громадян

Травень 02, 2022 | Новини | Переглядів: 1627 | Коментарі: 0

В умовах воєнного стану поліцейські продовжують нести службу в посиленому режимі, вживаючи додаткових заходів для забезпечення правопорядку, запобігання протиправним проявам, надання необхідної допомоги всім, хто цього потребує.

Цілодобово від жителів Кіровоградщини на лінію «102» надходять звернення, які оперативно спрямовуються для опрацювання правоохоронцям і представникам інших служб та відомств.

У період з 25 квітня по 1 травня загалом забезпечено реагування на понад 4800 таких повідомлень.

Також нагадуємо про можливість звернутися до поліції за резервним номером колл-центру: (096) 8610134, або надати інформацію у групу «Безпечне місто» у месенджері Телеграм - https://t.me/+WFDNMUScH-N3C2iL.

Шановні громадяни! Дотримуйтеся заходів безпеки, зберігайте спокій, послуговуйтеся лише інформацією, отриманою з офіційних джерел. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool