На Кіровоградщині працюють 22 хімічних підприємства

Травень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 797 | Коментарі: 0

Хімічна промисловість області представлена 22 підприємствами, серед яких провідне місце займають ТОВ Кіровоградпостач та ТОВ Прогрес–2010. 

Завдяки використанню передових технологій виробництва та високоякісної сировини, продукція підприємств задовольняє потреби найвибагливіших споживачів та за багатьма показниками знаходиться на рівні світових стандартів.

У 2017р. підприємствами з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції освоєно 32,3 млн.грн капітальних інвестицій або 2,5% загального обсягу підприємств переробної промисловості області.

Випуск промислової продукції у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції у 2017р. збільшився на 31%, зокрема: у виробництві основної хімічної продукції, добрив і азотних сполук, пластмас і синтетичного каучуку в первинних формах – в 1,8 раза, іншої хімічної продукції – на 20,5%, фарб, лаків і подібної продукції, друкарської фарби та мастик – на 9,9%.

У 2017р. порівняно з 2016р. зросло виробництво фарб та лаків на основі акрилових або вінілових полімерів, розчинених у водному середовищі; фарб та лаків, інших, сикативів готових; розчинників; рідин гальмівних гідравлічних; антифризів.

Обсяг реалізованої продукції галузі у 2017р. становив 477,2 млн.грн або 2,6% переробної промисловості області.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool