На Кіровоградщині працівники поліції встановили особу злодія, який скоїв крадіжку

Липень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 658 | Коментарі: 0

33-річний раніше судимий олександрієць, скориставшись відсутністю уваги потерпілого, заволодів його майном.

Повідомлення про злочин працівники Олександрійського відділу поліції отримали від 38-річного жителя району. Чоловік перебував на одному з ринків міста у справах, де і позбувся власних речей.

Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою для з’ясування обставин події. На пошуки причетних до крадіжки осіб було орієнтовано всі наряди поліції.
«Вже наступного дня оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини місцевий мешканець. Чоловік встиг продати чужий мобільний телефон та витратити викрадені кошти у сумі 4900 гривень. Поліцейські вилучили гаманець і барсетку», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

У даний час особа надає покази слідчому у рамках кримінального проводження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool