На Кіровоградщині працівники поліції вилучили з незаконного обігу наркотичні засоби

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Подрібнену речовину і пакетований світло-жовтий порошок, зовні схожі на рослини коноплі та метамфетамін, у власній оселі зберігав 34-річний непрацюючий громадянин.

"Інформація надійшла до відділення поліції на початку тижня і під час перевірки знайшла своє підтвердження.
У ході двох санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання чоловіка і його родичів, оперативники вилучили підозрілу речовину. Спочатку громадянин категорично заперечував той факт, що в його будинку є заборонені засоби. Однак під час огляду приміщення, на одній з полиць холодильника, було виявлено два поліетиленових пакети, загорнутих у клапті паперу», - розповів начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.

Вилучене нині направлено для проведення експертизи. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

читайте також: Кропивничани, не будьте байдужими, підтримайте чорнобильців


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool