На Кіровоградщині працівники поліції викрили у крадіжках неповнолітнього

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

17-річний мешканець одного з населених пунктів Олександрійського району викрав бензин та кришки каналізаційних люків.

23 січня у ході відпрацювання території обслуговування інспектором поліції, до нього з заявою звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що з баку автомобіля, який знаходився у дворі, було викрадено 10 літрів бензину.

- У результаті вжитих заходів працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 17-річний мешканець району. Як з’ясувалося, юнак причетний і до крадіжки двох чавунних кришок каналізаційних люків, скоєної напередодні. У даний час викрадене частково вилучено та повернуто власникові, - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цими фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців або до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool