На Кіровоградщині працівники поліції викрили неповнолітніх у скоєнні угону та крадіжки

Листопад 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Двоє юнаків незаконно заволоділи мопедом жителя селища Новгородка, щоб покататися. Поліцейські швидко вирахували зловмисників та встановили їх причетність ще і до крадіжки з магазину.

На початку листопада до відділення поліції надійшло повідомлення від потерпілого про зникнення з подвір’я транспортного засобу.

«Протягом доби поліцейським вдалося вийти на слід зловмисників. Ними виявилися неповнолітні місцеві мешканці. Хлопці помітили у чужому домоволодінні два мопеди. Вночі проникли на територію та спробували завести один із них, коли це їм не вдалося – незаконно заволоділи іншим. Після прогулянки «з вітерцем» юнаки сховали транспорт поблизу кладовища поміж дерев, де його і вилучили правоохоронці.

Під час проведення подальших слідчо-розшукових дій поліцейські встановили, що влітку 14-річні хлопці також вночі проникли до приміщення магазину, звідки викрали гроші та кілька пляшок слабоалкогольного напою», - розповів начальник Новгородківського відділення поліції Віталій Осієвський.

За цими фактами триває розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно з санкціями статей особам може загрожувати покарання – до 8 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool