На Кіровоградщині працівники поліції викрили чоловіка у низці крадіжок

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Злодієм виявився 34-річний житель міста Бобринець, раніше судимий за майнові та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Цього разу особі загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

У ході розслідування поліцейські вже встановили причетність чоловіка до 4 фактів крадіжок. Зокрема з об’єкту, де він працював різноробочим, викрав різні будівельні матеріали загальною вартістю понад півтисячі гривень. У подальшому майно продав іншому громадянину нібито як власне.

Крім того, злодій двічі «навідувався» до нежилого домоволодіння в одному з сіл району, що належить місцевому мешканцю. Спочатку з приміщення зловмисник викрав риболовецькі сітки та плиту пічного опалення на суму близько 600 гривень, а потім повернувся ще раз та забрав алюмінієву трубу вартістю близько тисячі гривень.
Крадене майно чоловік сховав на території домоволодіння свого знайомого, а потім так само збув.

У даний час особі оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють причетність зловмисника до схожих кримінальних правопорушень.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool