На Кіровоградщині працівники поліції співпрацюють з громадськістю

Листопад 16, 2015 | Новини | Переглядів: 4831 | Коментарі: 0

Незважаючи на зміни, які відбулися в системі МВС України, представники чотирьох громадських формувань Знам’янського району виявили бажання і надалі допомагати правоохоронцям у підтриманні порядку та спокою в регіоні.

- Напередодні вихідних представники двох громадських формувань вийшли на посилене патрулювання міста Знам’янка. У подальшому вони, як і раніше, будуть залучатися до охорони порядку під час масових заходів та свят, – повідомив керівник підрозділу поліції Андрій Бензар. – Ми вдячні жителям міста та району за їх активну і свідому громадянську позицію.
У даний час велика кількість членів громадських формувань мобілізовані до Збройних сил України та несуть службу в східних регіонах держави, але інші громадяни на місцях постійно надають допомогу правоохоронцям у забезпеченні правопорядку.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool