На Кіровоградщині працівники міліції затримали серійного злодія

Квітень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Доведена причетність чоловіка до вчинення протягом лютого-квітня 10 крадіжок з домоволодінь жителів Знам’янського району. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Крадієм виявився 30-річний місцевий мешканець. На початку року чоловік звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини.
Згодом став знов «заробляти» на життя у незаконний спосіб. Проникав до домоволодінь громадян, пошкоджуючи вікна або вхідні двері. З будинків злодій викрадав гроші, вироби із золота, мобільні телефони, побутову техніку. Майно продавав, кошти витрачав на власні потреби.
За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
- Зловмисника затримано, стосовно нього обрано запобіжний захід – тримання під вартою, – розповів начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий. – Частину викраденого майна правоохоронці вилучили.
Крім того, працівники міліції перевіряють причетність чоловіка до крадіжок з автомобілів місцевих жителів.

За матеріалами Знам’янського МВ
УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool