На Кіровоградщині працівники міліції затримали наркозбувача

Травень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

На рахунку 28-річного жителя Знам’янського району три факти збуту наркотичних засобів наркозалежним громадянам. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Знам’янські правоохоронці задокументували злочинну діяльність раніше судимого за крадіжки та наркозлочини місцевого жителя.
- Під час санкціонованого судом обшуку в помешканні чоловіка працівники міліції виявили та вилучили 4 паперові згортки з речовиною, схожою на марихуану, та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів, – розповів начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий.
Вилучене міліціонери направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»
За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Чоловіку обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 

 

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool