На Кіровоградщині працівники міліції вилучили з обігу зброю та набої

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

У ході перевірки інформація про наявність за місцем проживання 39-річного мешканця Олександрії заборонених предметів знайшла своє підтвердження. За ці дії власнику загрожує відповідальність у вигляді позбавлення від 3 років.

Вилучені під час санкціонованого судом обшуку предмети були направлені на дослідження.
Один з них виявився гладкоствольним самозарядним пристроєм, який відповідає частинам сигнального пістолету калібру 9 мм і є придатним для стрільби газовими та шумовими патронами.
Інший предмет – нарізний однозарядний мисливський карабін калібру 5,6 мм. На усіх пристроях відсутні номерні знаки, а їх власник не мав жодних дозвільних документів.
Також з обігу вилучено три шумових пістолетних набої та один – під гумову кулю.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», - розповідає начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області Володимир Кременний. – За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
У рамках кримінального провадженні наразі триває досудове розслідування.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool