На Кіровоградщині працівники міліції провели розширене засідання колегії

Жовтень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

12 жовтня в УМВС України в Кіровоградській області відбулося розширене засідання колегії Управління за участю заступника прокурора Кіровоградської області Олександра Литвиненка, членів колегії, керівників структурних підрозділів та міськрайвідділів УМВС в області.

Розпочалося засідання розглядом питань обліково-реєстраційної дисципліни. Загалом з початку року органами внутрішніх справ області зареєстровано близько 66 тисяч заяв та повідомлень громадян. За результатами їх розгляду порушено більше 8 тисяч кримінальних справ.
Також правоохоронці безпосередньо розглянули результати роботи упродовж 9 місяців 2012 року. Завдяки вжитим заходам на території області зменшилась на понад 6 % кількість скоєних умисних убивств, розбоїв – на майже 33 %, грабежів – на 21%, крадіжок – на 4 %, ДТП зі смертельними наслідками – на 3 % та заволодінь транспортними засобами – на 15 %.
Працівники міліції виявили понад 1200 фактів незаконного обігу наркотиків. До кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів упродовж звітного періоду притягнуто 459 осіб, у тому числі понад 60 осіб, причетних до збуту наркотиків. Із незаконного обігу вилучено більше 74 кг наркотичних засобів та психотропних речовин.
У напрямку протидії економічній злочинності правоохоронці у сфері службової діяльності викрили 220 злочинів, серед яких 67 фактів зловживання владою та 50 – хабарництва, у сфері господарської діяльності – 81 злочин, з яких 3 факти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом та 5 шахрайств з фінансовими ресурсами. Також задокументовано майже 230 злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів.
Упродовж 9 місяців працівники кримінальної міліції у справах дітей виявили та припинили понад 250 правопорушень, скоєних неповнолітніми. За фактами втягнення підлітків у злочинну діяльність за ознаками ст. 304 КК України порушено 33 кримінальних справи.
Працівники органів та підрозділів внутрішніх справ області продовжують вживати заходів, спрямованих на поліпшення оперативної обстановки у місті та області, внаслідок чого вдалося на 14 % знизити масив злочинності у громадських місцях та на 30 % зменшилась кількість злочинів, учинених на вулицях.
За результатами засідання колегії керівники структурних підрозділів УМВС та міськрайорганів на місцях отримали завдання щодо усунення у найкоротший термін наявних недоліків за напрямками оперативно-службової діяльності та напрацювання додаткових заходів щодо подальшої стабілізації криміногенної ситуації в регіоні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool