На Кіровоградщині працівники міліції припинили продаж підробного пального

Вересень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Працівниками Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрито суб’єкта господарської діяльності, який здійснював реалізацію недоброякісних пально-мастильних матеріалів.

53-річний чоловік реалізовував продукцію підприємствам державної та недержавної форми власності, зокрема і тим, що мали власну мережу АЗС. Автомобілісти, які купували бензин марок А-92, 95 та дизпаливо навіть і не здогадувалися, що, заливаючи в бак фальсифікат, завдають значної шкоди своїм транспортним засобам.
Неякісне пальне підозрюваний зберігав на одній з нафтобаз міста Кіровограда, де орендував кілька ємностей.
Під час проведення санкціонованих судами обшуків правоохоронцями було виявлено та вилучено документи, які мають значення у розслідуванні справи, а також пально-мастильні матеріали у кількості більше 30 тонн на загальну суму понад 450 тисяч гривень.
– Зразки вилученого пального наразі направлені для проведення судово-хімічної експертизи, – розповідає начальник Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області Петро Довгий. – По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool