На Кіровоградщині працівники ДАІ виявили водія з підробленими реєстраційними документами на транспортний засіб

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

27 січня близько 15 години інспектори ДАІ у ході проведення профілактичного відпрацювання, під час нагляду за дорожнім рухом, по вулиці Медведєва м. Кіровограда зупинили автомобіль БМВ, під керуванням 28-річного мешканця однієї із сусідніх областей.

Після зупинки та спілкування з інспекторами ДАІ, водій надав для перевірки реєстраційні документи на транспортний засіб, проте під час звірки з обліковими в них записами та номерами вузлів агрегатів автівки було встановлено, що вони не співпадають.
На місце події вартові доріг одразу викликали слідчо-оперативну групу. Документи було вилучено та направлено на дослідження, а водія для з’ясування всіх обставин було доставлено до Кіровоградського міського відділу, автомобіль – до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів.
Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool