На Кіровоградщині працівники ДАІ розшукали за «гарячими слідами» водія фури, який тяжко травмував чоловіка

Лютий 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Дорожньо-транспортна пригода, яка днями сталася на автодорозі Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв могла б так і залишитись не розкритою якби не пильність та професіоналізм працівників Державтоінспекції Кіровоградщини.

 

До чергової частини УДАІ надійшло повідомлення що саме на цій ділянці дороги водій авто збив чоловіка, що стояв на проїзній частині – зламалося колесо його «Москвича» з причепом і він вийшов із машини поглянути, що сталося. Невідомий водій, навіть не зупинившись, поїхав з місця пригоди.

По тривозі було піднято особовий склад Державтоінспекції. Прямуючи до місця ДТП, інспектор дізнання та розшуку Управління ДАІ Кіровоградської області Володимир Щур звернув увагу, що на автомобільній заправці стоїть червона фура, а водій її обдивляється. По прибутті на місце пригоди від свідків правоохоронці дізналися, що на потерпілого було скоєно наїзд вантажівкою червоного кольору. Всі екіпажі ДАІ одразу були зорієнтовані на таку машину.

Через невеликий проміжок часу автомобіль було затримано на об’їзній дорозі міста Кіровограда старшими інспекторами взводу із забезпечення супроводження роти ДПС ДАІ Сергієм Пасічником та Сергієм Якубовським. Як виявилося інтуїція інспектора розшуку не підвела, а завдяки оперативному повідомленню про підозрілу вантажівку, водія вдалося швидко розшукати. Хоча на перший погляд на автомобілі не було слідів ДТП, але при детальному огляді на бризковику біля колеса знайшли фрагменти волосся збитого, тож довести вину водія після автомийки транспортного засобу було б важко. Тепер ступінь провини та міру покарання водія встановлюватиме слідство і суд.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool