На Кіровоградщині працівники ДАІ оперативно розкрили незаконне заволодіння транспортним засобом

Червень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

23 червня о 13 годині 30 хвилин до чергової частини Онуфріївського районного відділу УМВС України в області звернувся мешканець с. Павлиша про зникнення з подвір’я його помешкання автомобіля ВАЗ-21093.

Автівка зникла у ніч на 23 червня. До пошуків були задіяні і працівники відділення ДАІ з обслуговування Онуфріївського району при УМВС України в області. Інспектори ДАІ капітан міліції Олександр Батва та сержант міліції Олександр Пришиба, спільно з працівниками райвідділу, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, встановили особу зловмисника та знайшли викрадене авто у одному із сіл сусідньої області.
Наразі тривають слідчі дії.

Шановні власники транспортних засобів! Потурбуйтеся про безпеку вашого автомобіля, зробіть все можливе, аби ваш транспортний засіб не став здобиччю для крадіїв. Якщо все таки сталося неминуче – не займайтеся пошуком самостійно! Негайно зверніться до найближчого відділення міліції або зателефонуйте за номером (0522) 35-75-06 або 102.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool