На Кіровоградщині працівниками ДАІ був зупинений автомобіль, в якому перевозили коноплі

Серпень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Не виконавши вимогу працівників міліції зупинити транспортний засіб, водій спробував втекти. Однак намагання це зробити за допомогою транспортного засобу, а потім і пішки, закінчилися невдачею….

Близько 16 години працівники Державтоінспекції здійснювали нагляд за дорожнім рухом в місті Мала Виска, що на Кіровоградщині. Досвідчені правоохоронці звернули увагу на керманича іномарки, який побачивши їх, повів себе підозріло і дещо прискорив рух.
На вимогу зупинитися водій лише ще сильніше натиснув на педаль газу…
Переслідуючи автівку чоловіка, працівники міліції відразу звернули увагу на те, що з обох боків зачиненого багажника були помітні зелені стебла..
Коли стало зрозуміло, що втекти таким чином йому не вдасться, молодик зупинив автомобіль прямо серед дороги, після чого разом с трьома товаришами кинувся бігти в бік сусідньої лісосмуги. Однак, працівники міліції виявилися значно швидшими, і за лічені хвилини наздогнали втікачів.
За словами начальника Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області Сергія Рудя, вилучені рослини направлено на дослідження. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання чи перевезення наркотичних засобів).
Подібний вчинок може коштувати громадянам позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.
СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool