На Кіровоградщині працівник поліції побив чоловіка та пошкодив транспортний засіб потерпілого

Січень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 2129 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області розпочато досудове розслідування щодо працівника поліції, який побив мешканця Олександрії та пошкодив транспортний засіб потерпілого.

Подія сталася учора, 14 січня 2020 року у м. Олександрія.

Працівник патрульної поліції у позаслужбовий час у центрі міста з друзями спричинив конфліктну ситуацію з місцевим мешканцем. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння патрульний разом з групою осіб безпідставно з хуліганських мотивів нанесли чоловікові тілесні ушкодження та пошкодили автомобіль потерпілого.

Наразі в порядку ст.208 КПК України працівника поліції та ще одну особу затримано. Готується повідомлення про підозру. Попередня правова кваліфікація ч. 4 ст. 296 (хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчо-процесуальні дії, спрямовані на повне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

На Кіровоградщині працівник поліції побив чоловіка та пошкодив транспортний засіб потерпілого

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool