На Кіровоградщині практично всі митні декларації оформлюються через мережу Інтернет

Квітень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині за перший квартал 2014 року було оформлено 3582 митні декларації, з яких лише 1,3% митних декларацій оформлювалося у паперовому вигляді. Решта – через мережу Інтернет.

Як свідчать підсумки, експортні та транзитні вантажі проходять митне оформлення використовуючи практично стовідсотково електронні засоби зв’язку. Імпорт – у 97% випадків.
Слід зазначити, що дистанційне декларування сприяє максимальному наближенню митних процедур до європейських та світових стандартів, максимально їх спрощує та скорочує вплив людського фактору на результати митного оформлення. Як наслідок, майже удвічі збільшилась кількість суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які забажали перейти на цифру.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool