На Кіровоградщині пожежно-рятувальні підрозділи загасили 2 пожежі у житловому секторі

Липень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 2 рази залучались на гасіння пожеж, які виникли на території житлового сектору.

Так, 30 червня об 11:25 виникла пожежа 36 м2 трьох господарчих споруд на відкритій території на вул. Академічній у с. Созонівка Кіровоградського району. О 12:12 пожежу локалізовано, о 14:31 – ліквідовано.

До її ліквідації залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 21:30 рятувальники (5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки) 33-ї Державної пожено-рятувальної частини смт Онуфріївка спільно з пожежними місцевої пожежної команди смт Павлиш залучались на ліквідацію пожежі 10 м2 покрівлі господарчої споруди та 100 кг соломи на території приватного домоволодіння на вул. Перемоги у Павлиші. О 22:18 пожежу було локалізовано, о 00:10 – ліквідовано.

В обох випадках травмованих чи загиблих не виявлено.

Причини пожеж з’ясовуються.

У ДСНС у Кіровоградській області
   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool