На Кіровоградщині пожежно-рятувальні підрозділи 9 разів залучалися до ліквідації пожеж сухостою та сміття

Квітень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Минулої доби на території Кіровоградської області виникло 9 випадків пожеж сухої торішньої рослинності та сміття.

У м. Кропивницькому 1 квітня виникло 2 таких пожежі: о 12:40 на вул. Попова та о 14:25 загорання 50 м2 сміття на відкритій території. Крім того, рятувальникам 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький довелось гасити пожежу 500 м2 сухостою, яка виникла о 10:17 на відкритій території с. Липове Кіровоградського району.

Рятувальники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка разом із місцевою пожежною командою с. Липняжка о 12:14 залучались до ліквідації пожежі 300 м2 очерету на вул. Прибережній селища. Бійці ДСНС Маловисківського району о 16:30 ліквідували пожежу сухої трави на площі 300 м2 біля с. Олексіївка Маловисківського району. О 16:46 рятувальники 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець спільно з місцевою пожежною охороною ПрАТ «Полтавське ХПП» виїздили на ліквідацію 1000 м2 сухої трави на околиці с. Олексіївка Бобринецького району. Цього ж дня також виїжджали на гасіння пожеж сухостою вогнеборці Компаніївського, Благовіщенського та Гайворонського районів.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

пожежа сухостою на кировоградщине


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool