На Кіровоградщині позапланово відпрацьовують надання невідкладної медичної допомоги потерпілим (ФОТО)

Жовтень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

Проведення відповідних практичних навчань в усіх обласних управліннях органів внутрішніх справ було ініційовано керівництвом МВС України

  В УМВС України в Кіровоградській області співробітники сектору медичного забезпечення такі заняття проводять для працівників підрозділів РМОП «Беркут» та СРСМ «Грифон» при Управлінні, відділу швидкого реагування «Сокіл» УБОЗ УМВС, а також батальйону патрульної служби при Кіровоградському міськвідділі міліції.
Перше заняття, присвячене проведенню серцево-легеневої реанімації, відбулося минулої п’ятниці. Свої навички з надання невідкладної медичної допомоги додатково відпрацьовували бійці спецпідрозділу «Беркут». Правоохоронці на манекені відточували прийоми проведення непрямого масажу серця та штучної вентиляції легень.
За словами провідного спеціаліста СМЗ УМВС в області Олександра Надєєва, який і проводив навчання, беркутівці показали достойні знання з даної теми та вправні практичні вміння.
Попереду у працівників міліції ще кілька додаткових занять з надання першої медичної допомоги потерпілим при отриманні ними різних видів травм, кровотечах та травматичному шоці.
Правоохоронці у зв’язку з особливостями професії та іноді й поза службою нерідко стикаються із ситуаціями, коли від вправно наданої першої медичної допомоги може залежати чиєсь життя. Тому, розуміючи ступінь своєї відповідальності, охоче вдосконалюють відповідні навички.

На Кіровоградщині позапланово відпрацьовують надання невідкладної медичної допомоги потерпілим (ФОТО)

 

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool