На Кіровоградщині повернули державі землі загальною вартістю 11 млн грн

Липень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

З початку року за втручання органів прокуратури області державі на виконання рішень судів повернуто понад тисячу га землі загальною вартістю 11 млн грн.

Загалом, на захист інтересів держави у земельній сфері за вказаний період прокурорами до судів скеровано 53 позови на суму 94 млн грн щодо повернення майже 2,2 тисячі га земель у законну власність.

В цілому, за результатами позовної діяльності прокурорів Кіровоградщини у першому півріччі поточного року судами відкрито провадження у справах на суму понад 113 млн грн, з них на даний час задоволено позовів на 30 млн грн, інші позовні заяви перебувають на розгляді.

Вказані позови переважно стосувались захисту інтересів держави від неправомірних посягань у сфері державної та комунальної власності, у бюджетній, екологічній та земельних сферах.

Робота на вказаному напрямі триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool