На Кіровоградщині потрібні близько 170 медичних працівників

Квітень 09, 2020 | Новини | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

Медичні та освітні заклади області потребують 124 лікаря, 28 сестер медичних, 12 молодших медичних сестер, 2 статистика медичного та одного лаборанта.

Потреба існує у лікарях за такими профілями медицини: педіатр дільничний, педіатр-неонатолог, патологоанатом, інфекціоніст, терапевт, кардіолог, бактеріолог, лікар з лікувальної фізкультури та спортивної медицини, лікар приймальної палати (відділення), педіатр, психіатр, анестезіолог, ендокринолог, ендоскопіст, лаборант, методист, невропатолог, отоларинголог, офтальмолог, акушер-гінеколог, рентгенолог, стоматолог, ортопед-травматолог, уролог, фтизіатр, фізіотерапевт, хірург та гінеколог для дітей та підлітків. Також потрібні 37 лікарів загальної практики-сімейних лікарів. З представлених вакансій 5 передбачають неповну зайнятість лікарів.

Також на Кіровоградщині потрібні 19 сестер медичних, 5 сестер медичних з дієтичного харчування та по одній сестрі медичній з фізіотерапії, сестрі медичній операційній, сестрі медичній з косметичних процедур.

Крім того, є вакантними 2 посади молодших медичних сестер з догляду за хворими, а також 10 вакансій молодших медичних сестер (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця та ін.), 2 вакансії статистика медичного та одна вакансія лаборанта.

Лікарям медичні заклади Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4723 грн) до 14 169 гривень. Для сестер медичних розмір заробітної плати коливається від 4723 до 5500 грн. Такий же рівень заробітної плати роботодавці пропонують молодшим медичним сестрам від 4723 до 5500 грн. Рівень заробітної плати у вакансіях для статистиків медичних та лаборанта –4723 грн.
Медичні працівники потрібні практично у всіх районах Кіровоградщини.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool