На Кіровоградщині посилять заходи з перевірки законності перевезень деревини

Липень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 610 | Коментарі: 0

Про це йшлося на нараді за участі представників керівництва територіальних підрозділів поліції області, патрульної поліції, а також обласного управління лісового та мисливського господарства.

На території області нині поліцейські розпочали відпрацювання, спрямоване на забезпечення законності перевезення продукції лісового господарства автомобільним транспортом. 

Під час наради було обговорено окремі аспекти профілактичних заходів, зокрема напрямки взаємодії з працівниками лісгоспу.
Зі свого боку, перший заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олег Середюк і заступник начальника ОУЛМГ Олександр Кваша надали присутнім інформацію щодо переліку дозвільних документів, необхідних для вирубки та перевезення деревини, які особи, що здійснюють відповідну діяльність, мають надавати для перевірки.
Також представники лісгоспу пообіцяли всебічно сприяти поліцейським у проведенні профілактичних заходів у межах своєї компетенції.

Загалом в обласному центрі до цієї роботи залучатимуться працівники управління патрульної поліції, у районах – групи реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУНП в області.

Шановні громадяни, якщо вам відома інформація про факти незаконної порубки, транспортування чи реалізації деревини, повідомляйте до найближчого відділення поліції за номером «102».

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool