На Кіровоградщині посилять заходи безпеки під час святкування Нового року та Різдвяних свят

Грудень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

На цьому  голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко зробив наголос під час сьогоднішнього засідання оперативного штабу за участі керівників "силового блоку" області.

Незабаром Новорічні свята. Палаци культури, клуби, шкільні та дитячі установи, оселі наших громадян прикрасять Новорічні ялинки – неодмінні атрибути цього свята.

Однак, поряд із позитивними емоціями, при недотриманні елементарних вимог пожежної безпеки, під час використання піротехнічної продукції, свято в одну мить може перетворитися на трагедію. Отже, необхідно вжити невідкладних протипожежних заходів, щоб мінімізувати можливі негативні наслідки, що можуть виникнути під час святкувань, – наголосив Сергій Кузьменко.

Очільник області також поставив завдання перед обласним управлінням охорони здоров'я щодо готовності медичних закладів забезпечити на належному рівні надання невідкладної допомоги громадянам, з урахуванням можливого збільшення навантаження на лікувальні установи у святкові дні. Адже як свідчить практика, жодні масові святкування не обходяться без алкогольних отруєнь, бійок та інших протиправних дій.
У цьому контексті голова облдержадміністрації поставив завдання і перед керівництвом Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області – забезпечити під час свят громадський порядок та безпеку дорожнього руху в усіх населених пунктах області.

– Насамперед, необхідно забезпечити належну безпеку у навчальних закладах, а також у місцях масових святкувань. У разі необхідності, ограни правопорядку мають оперативно реагувати на усі повідомлення про можливі правопорушення. Головне для нас – забезпечити в області законність, спокій і безпеку громадян, – наголосив очільник області, звертаючись до керівників силових структур.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool