На Кіровоградщині посилять заходи безпеки під час проведення футбольних матчів

Липень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Про це йшлося на зустрічі представників футбольного клубу «Олександрія» та працівників місцевого міськвідділу міліції.

У нараді взяли участь директор ФК Володимир Кітаєв, офіцер служби безпеки клубу Володимир Шияненко, начальник міліції громадської безпеки міськвідділу Володимир Ніколаєв та начальник сектору охорони громадського порядку МВ Андрій Моргун.
Присутні обговорили вжиття заходів, спрямованих на забезпечення охорони громадського порядку й безпеки жителів та гостей міста як на підготовчому етапі, так і під час проведення матчів.
Крім того, звернули увагу на питання роз’яснення вболівальникам необхідності дотримання правил поведінки на території спортивних споруд, недопущенняпорушень правопорядку, та про відповідальність у разі вчинення таких правопорушень.
- Наша мета – створити належні умови для безпечного перебування громадян на стадіоні під час проведення футбольних матчів і ми докладено максимум зусиль для її реалізації, - зазначив начальник міліції громадської безпеки Олександрійського МВ УМВС в області Володимир Ніколаєв.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool