На Кіровоградщині посилять охорону публічного порядку під час святкування Великодня

Квітень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

У ніч на 8 квітня відбуватиметься святкове Богослужіння у 230 церквах Кіровоградської області. 

За попередніми даними, участь у заходах візьмуть більше 80 тисяч громадян. На прилеглих до релігійних споруд територіях та на маршрутах патрулювання за дотриманням правопорядку слідкуватимуть близько тисячі поліцейських.

Безпосередньо в обласному центрі заплановано проведення відповідних заходів у 16 церквах, за участі 12 тисяч місцевих жителів. Близько 200 працівників поліції буде залучено до охорони публічного порядку та безпеки.

Поліцейські звертаються до громадян із проханням не допускати порушень порядку, а також виявляти пильність, особливо у місцях масового перебування людей. Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool