На Кіровоградщині посилять охорону громадського порядку

Квітень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

Під час проведення заходів, пов’язаних із відзначенням Дня міжнародної солідарності трудящих, Великодня, 9 травня та у період поминальних днів на території області працівники міліції посилено охоронятимуть громадський порядок з метою попередження можливого ускладнення обстановки та забезпечення безпеки громадян.

Із 24 квітня до 20 травня в обласному Управлінні МВС розгорнуто діяльність оперативного штабу, особовий склад органів внутрішніх справ переведено на посилений варіант несення служби.
Зокрема, 1 травня на території регіону заплановано проведення 15 масових заходів, участь у яких, за попередніми даними, візьмуть майже 10 тисяч жителів області. Охорону громадського порядку безпосередньо біля місць проведення заходів забезпечуватимуть близько 200 працівників міліції.
Правоохоронці закликають жителів та гостей Кіровоградської області не допускати порушень громадського порядку та про усі випадки протиправних дій повідомляти за телефоном гарячої лінії УМВС «Громадянська позиція» - 0-800-509-102 або за номером «102».

СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool