На Кіровоградщині посилили профілактичну роботу з відвідувачами лісових масивів

Вересень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

З метою запобігання пожежам у природніх екосистемах працівники Служби порятунку щоденно проводять профілактичну роботу у кожному районі нашої області.

Так, 3 вересня така робота була проведена фахівцями Вільшанського та Устинівського районих підрозділів У ДСНС в області спільно з працівниками Національної поліції, Управління лісового та мисливського господарства. Під час перевірки лісонасаджень приділили особливу увагу спілкуванню з відпочиваючими щодо необхідності дотримання правил безпеки під час відпочинку на лоні природи.

Рятувальники поінформували людей про основні причини загорянь у лісах та лісонасадженнях, наголосили на тому, що лісова пожежа є небезпечною, перш за все, своєю не контрольованістю, адже її напрямок може змінюватись щомиті. Працівники поліції, в свою чергу, нагадали громадянам про відповідальність, яка передбачена за спалювання сухої рослинності та пожнивних залишків. На згадку про проведені бесіди усі співрозмовники отримали тематичні листівки з правилами пожежної безпеки у лісах.

Шановні громадяни! Дбайливо ставтесь до «зелених легенів» нашої планети. Збережемо наші ліси для нащадків!

Управління ДСНС України у Кіровоградської області

На Кіровоградщині посилили профілактичну роботу з відвідувачами лісових масивів


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool