На Кіровоградщині поштарка привласнила 85 тис. гривень

Квітень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Олександрійської місцевої прокуратури завершено розслідування кримінального провадження відносно заступника начальника одного із структурних підрозділів Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта», яка привласнила грошові кошти держави та клієнтів.

Досудовим розслідуванням встановлено причетність жінки до понад 40 епізодів привласнення коштів на загальну суму 85 тис грн. Зокрема, злочинниця крала гроші, які призначались на пенсійні виплати та, шляхом підробки документів, оформлювала грошові перекази від клієнтів пошти на своє ім’я.

На даний час слідство завершено. Обвинувальний акт за ч.2 та ч. 3 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим обов’язком), ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України скеровано на розгляд суду. За скоєне жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool