На Кіровоградщині порушено ще 2 кримінальні справи стосовно посадових осіб підприємств області що надають житлово-комунальні послуги

Липень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

Працівники УДСБЕЗ УМВС України в Кіровоградській області продовжують вживати заходів щодо викриття злочинів та правопорушень, пов’язаних з формуванням вартості житлово-комунальних послуг та законністю використання коштів субвенцій державного бюджету, спрямованих на погашення виробникам послуг різниці в тарифах. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Раніше за результатами відповідної роботи на Кіровоградщині вже було порушено 2 кримінальні справи. Протягом червня за зібраними матеріалами перевірок діяльності підприємств області, які надають житлово-комунальні послуги, порушено іще 2 кримінальні справи.
Так встановлено, що посадові особи одного з комунальних підприємств міста Світловодська у період 2008-2010 років завищили суми заборгованості з різниці у тарифах на 159,6 тисяч гривень. Внаслідок цього підприємство безпідставно отримало зазначені кошти у якості субвенції місцевого бюджету.
Прокуратурою відносно посадових осіб комунального підприємства порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 367 ККУ (службова недбалість), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.
Подібна ситуація склалася і у місті Знам’янці. Протягом 2009 року посадові особи одного із місцевих комунальних підприємств також завищили суму заборгованості з різниці у тарифах на 93,9 тисяч гривень. У результаті підприємство незаконно отримало ці кошти. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 367 КК України.
Перевірки тривають.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool