На Кіровоградщині порушено кримінальну справу відносно посадовців, які завдали шкоду державі в особливо великих розмірах

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

В ході правозахисної діяльності Світловодська міжрайонна прокуратура провела перевірку щодо додержання вимог законодавства України про пенсійне забезпечення в діяльності управління ПФУ в місті Світловодську та Світловодському районі. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Виявлено порушення чинного законодавства.

За ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України, по факту співучасті у зловживанні службовим становищем поєднаним із службовим підробленням посадовцем відділу Державної виконавчої служби Світловодського міськрайонного управління юстиції та службовими особами управління Пенсійного фонду України в місті Світловодську та Світловодському районі, порушено кримінальну справу.
Вказані особи підозрюються в тому, що, шляхом використання фіктивних постанов про відкриття виконавчого провадження провели нарахування та перерахували на особові рахунки 16 громадян, (які належать до однієї з пільгових категорій), кошти у вигляді пенсій на загальну суму 1 млн. 251 тис. грн., чим завдали значної шкоди державним інтересам у вищезазначеному розмірі.
Наразі досудове слідство проводиться Світловодською міжрайонною прокуратурою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool