На Кіровоградщині попереджають - один необачний крок у воду може стати останнім у житті

Серпень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Сезон купання ще не завершився, тому рятувальники не припиняють проводити профілактичні зустрічі із відпочивальниками біля водойм області. Меті таких заходів – нагадати кожному правила поведінки на воді та попередити нещасні випадки.

14 серпня фахівці пожежно-рятувальних підрозділів Маловисківського та Новгородківського районів прийшли до місцевих водойм та провели роз’яснювальну роботу із відпочивальниками.

Свої звернення до громадян рятувальники будують за принципом активного переконання, коли співрозмовник самостійно доходить до думки, що невиправданий ризик на воді – неприпустимий. Почувши трагічну статистику загибелі людей на воді по Україні та Кіровоградській області, дізнавшись про головні причини трагедій, громадяни краще усвідомлюють ступінь небезпеки, яку становить собою сувора природна стихія.

На Кіровоградщині попереджають - один необачний крок у воду може стати останнім у житті

На Кіровоградщині попереджають - один необачний крок у воду може стати останнім у житті

А щоб враженні від розмови надовго залишилось у свідомості людей, рятувальники роздали застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool