На Кіровоградщині попереджають молодь про небезпеку виникнення пожеж

Вересень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 630 | Коментарі: 0

Протягом вересня на території Кіровоградщини утримується високий температурний режим.

Проте, вже не настільки спекотно, як влітку, тож жителі області вирушають на відпочинок до лісу. Але такі пікніки можуть мати негативні наслідки для навколишнього середовища.

Для недопущення випадків пожеж у лісових масивах рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити масово-роз'яснювальну роботу по дотриманню правил пожежної безпеки у екосистемах. 10 вересня фахівці пожежно-рятувальної служби побували на території зелених насаджень м.Олександрії Кіровоградської області.

Це місце для відпочинку обрали місцеві студенти та старшокласники. Тож, рятувальники нагадали молодим людям про те, що за умов посушливої погоди не варто допускати недбалості у поводженні з вогнем. Відпочиваючі, в свою чергу, поспілкувались з фахівцями та розповіли, що суворо дотримуються правил безпечного поводження в екосистемах, а саме: розпалюються багаття тільки у спеціально відведених для цього місцях, завжди заливають попелище водою, коли залишають місце відпочинку тощо.

Усім юним мешканцям районного центру, працівники Служби порятунку надали застережні листівки, де наводяться основні поради щодо безпечного поводження на території лісових масивів та зелених насаджень.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool