На Кіровоградщині поновлено права 21-го вихованця Макіївського училища соцреабілітації

Квітень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Перевірки Макіївського професійного училища соціальної реабілітації ім. А.С. Макаренка, яке у зв’язку з проведенням антитерористичної операції функціонує на території Петрівського району, засвідчили, що керівництвом спецустанови не завжди належним чином здійснюються опікунські функції стосовно вихованців.

Так, більшість особових справ вихованців не містить всіх необхідних документів, що позбавляє їх можливості отримання передбачених законодавством видів допомоги.
З вказаних підстав прокуратурою області внесено документ реагування, за результатами розгляду якого керівництвом закладу вжито заходів до усунення порушень. Зокрема, одному із вихованців оформлено державну допомогу як інваліду дитинства, вісімнадцятьом дітям відкрито особові рахунки для стипендії в банківській установі, ще трьом підліткам наразі виготовляються паспорти громадян України.
Таким чином, за втручання прокурати області поновлено права 21 вихованця спецустанови.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool