На Кіровоградщині понад 10 тисяч клієнтів Міндоходів отримали ключі цифрового підпису

Березень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

У першому кварталі 2014 року послугами Акредитованого центру сертифікації ключів у Кіровоградській області скористалися 10186 платників податків.

Зокрема у березні 388 фізичних та 1105 юридичних осіб отримали в центрах обслуговування майже 1,5 тисячі електронних ключів.
Нагадаємо, що посилені сертифікати ключів з 1 листопада 2013 року формуються строком дії до двох років. Ключі цифрового підпису, видані раніше, продовжують діяти один рік.
Як зазначив заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Підлісний, ключі електронного цифрового підпису, видані Центром, дають змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України.
Стати власником безкоштовних посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису можна, звернувшись у відділ реєстрації користувачів при Кіровоградській ОДПІ за адресою: м. Кіровоград, вул. Глинки, 2 каб. 15. Також отримати додаткову інформацію можна за номером телефону: 36-69-52.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool