На Кіровоградщині поліція розпочинає акцію «Квартира під охорону 2018»

Лютий 26, 2018 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Про умови її проведення розповіли заступник начальника Управління поліції охорони в Кіровоградській області Вячеслав Хлівняк та командир батальйону УПО Ігор Дзядевич.

В ефірі ранкової передачі на обласному телебаченні представники підрозділу надали поради громадянам, як забезпечити збереження власного майна, а також повідомили деталі всеукраїнської соціальної акції «Квартира під охорону 2018», яка стартує з 1 березня та триватиме до 17 березня 2018 року.

У зазначений період мешканці області мають можливість встановити охорону сигналізацію у квартиру або будинок, сплативши вартість обладнання, та отримати 50% знижки на монтажні послуги. Для учасників антитерористичної операції у рамках акції діятиме 75-ти відсоткова знижка на монтажні роботи.

Командир батальйону УПО Ігор Дзядевич також розповів, що загалом кожного дня у містах Кіровоградської області на цілодобове чергування заступають тринадцять нарядів мобільних груп затримання, які здійснюють охорону майна на об’єктах різних форм власності.

Співробітники поліції охорони запропонували мешканцям області звернути увагу на акцію, адже у квітні вартість послуг стане звичною.

Більш детальну інформацію можна отримати в Управлінні поліції охорони в Кіровоградській області за адресою: м. Кропивницький, вул. Габдрахманова 1, та регіональних підрозділах поліції охорони області:

- м. Гайворон, вул. Воєводіна, 60
- м. Новоукраїнка, вул. Соборна, 61
- м. Олександрія, вул. 6 –го Грудня, 25
- м. Долинська, вул. Шевченка, 27
- м. Світловодськ, вул. Михайла Грушевського, 7
- м. Знам’янка, вул. Героїв Крут, 9

У разі виникнення запитань телефонуйте: 0 800 502 220.
Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні.

Також телефонуйте з мобільного за наступними номерами (дзвінки з мобільних телефонів згідно умов Вашого тарифного плану): Київстар 097 050 22 20, Lifecell 073 050 22 20, Vodafone 099 050 22 20. Лінії працюють цілодобово.

Детальну інформацію можна отримати і на сайті поліції охорони: www.guard.np.gov.ua

Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool