На Кіровоградщині поліція продовжує вилучати у громадян коноплю та опій

Липень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

47-річний житель міста Світловодська переносив у пакеті нарковмісні рослини, а 31-річний мешканець іншої області, який рухався автомобілем територією районного центру, перевозив наркотичний засіб.

«Під час несення служби на блокпості з охорони Кременчуцької ГЕС інспектор поліції зупинив чоловіка, у поліетиленовому пакеті якого було виявлено рослини, схожі на коноплю. Перехожий розповів, що зірвав їх поблизу дачних ділянок для власного вживання. Правопорушником виявився місцевий житель, що раніше притягувався до відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Крім того, на території міста інспекторами поліції був зупинений автомобіль під керуванням раніше судимого жителя іншої області, який приїхав на Кіровоградщину на відпочинок. У ході перевірки документів та огляду транспортного засобу правоохоронці виявили під пасажирським сидінням пластикову пляшку з рідиною, схожою на опій, об’ємом 300 мл. Речовина направлена на дослідження.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool