На Кіровоградщині поліція повернула власнику вкрадений транспортний засіб

Листопад 20, 2015 | Новини | Переглядів: 4581 | Коментарі: 0

Раніше судимий за крадіжки 37-річний житель міста Знам’янка незаконно заволодів мопедом потерпілого вартістю близько 5 тисяч гривень. За вчинене йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До правоохоронців надійшла заява від 27-річного жителя районного центру про те що, біля однієї з водойм він залишив свій транспортний засіб без нагляду, а коли повернувся виявив його відсутність.

- Особу зловмисника встановили. Як з’ясувалося, місцевий житель, проходячи повз мопед, вирішив його викрасти. Сів на транспортний засіб та поїхав додому, де і переховував здобич, - розповів керівник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар. - Мопед правоохоронці вилучили та повернули законному власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool