На Кіровоградщині поліція організувала тематичний захід для дітей

Жовтень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 662 | Коментарі: 0

Під час навчального року, як і в період літніх канікул, поліцейські проводять із юними жителями області профілактичні бесіди і заняття, аби нагадати їм правила безпечної поведінки у різних ситуаціях.

Так, у місті Бобринець інспектор ювенальної превенції місцевого відділення поліції завітала до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, де спілкувалася з учнями молодших класів.

Поліцейська роз’яснила учням основні правила безпеки на дорозі, особливу увагу звернула на перетин доріг на регульованих пішохідних переходах та за їх відсутності.

А діти, у свою чергу, розповіли інспектору ювенальної превенції про безпечні маршрути руху до школи та повернення додому, які вони знають.
Крім того, гостя пояснила школярам значення дорожніх знаків і розмітки та особливості руху пішоходів біля проїжджої частини у темну пору доби.

Аби учні краще запам’ятали різні дорожні знаки, наприкінці зустрічі малечі запропонували власноруч спробувати намалювати їх.

За матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool