На Кіровоградщині поліцейські зупинили автівку, пасажир якої перевозив наркотичну речовину

Квітень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

Автомобіль «ВАЗ-21104», під керуванням 43-річного мешканця Одещини, за порушення правил дорожнього руху поліцейські роти реагування патрульної поліції зупинили на 703 кілометрі автодороги «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка», у Кіровоградському районі.

У салоні легковика перебували водій та пасажир. Під час спілкування з правопорушником, один із поліцейських помітив, як інший – 24-річний громадянин вийшов із автомобіля та щось викинув на узбіччі дороги. Підійшовши до чоловіка, правоохоронці помітили у траві пакунок із вмістом, схожим на коноплю.

На місце події інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу найближчого відділення поліції, яка і вилучила подрібнені рослини.
Речовину направлено на дослідження, а інформацію про подію внесено до Єдиного обліку. Наразі тривають слідчі дії.

Відділ управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool