На Кіровоградщині поліцейські затримали раніше судимого чоловіка за напад на жінку

Листопад 30, 2022 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

До відділення поліції № 3 (м. Бобринець) Кропивницького районного управління надійшло повідомлення, що невідомий чоловік напав на перехожу, завдав тілесних ушкоджень та незаконно заволодів її сумкою, в якій знаходилися грошові кошти та банківські картки.

У результаті вжитих заходів поліцейські оперативно встановили особу громадянина, причетного до скоєння кримінального правопорушення. Ним виявився 23-річний раніше судимий за крадіжки місцевий житель.

У чоловіка правоохоронці виявили майно потерпілої - банківську картку та грошові кошти.

Громадянина було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру. Судом стосовно особи обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Розслідування проводиться за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання - позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

За матеріалами
відділення поліції № 3 (м. Бобринець)
Кропивницького районного управління
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool