На Кіровоградщині поліцейські за «гарячими слідами» встановили особи злодіїв

Вересень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

Повідомлення про подію надійшло від потерпілого, з території домоволодіння якого було викрадено запчастини до сільськогосподарської техніки. Поліцейські за «гарячими слідами» встановили особи злодіїв.

За інформацією правоохоронців, поки господарів не було вдома, зловмисники викрали з подвір’я чуже майно, повантажили його до автомобіля та перевезли до районного центру.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили місцезнаходження осіб, причетних до злочину. Ними виявилися жителі району, 28 років. Викрадене та транспортний засіб, на якому пересувалися злодії, поліцейські вилучили.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту від трьох до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами
Новоукраїнського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool