На Кіровоградщині: поліцейські встановили особу підозрюваного у крадіжці

Жовтень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 687 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий 30-річний житель міста Олександрії. Злодій викрав із домоволодіння мешканки одного з сіл району гроші, дві каблучки та побутову техніку.

Із повідомленням про злочин до районного відділення поліції звернулась 32-річна потерпіла.

«У ході розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Чоловік шляхом пошкодження віконного скла проник до будинку, звідки викрав 200 гривень, вироби із золота та електрочайник, вартістю понад 500 гривень. Прикраси зловмисник збув, отримані кошти витратив на власні потреби. Побутовий прилад вилучено та повернуто власниці», – повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Особі оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool