На Кіровоградщині поліцейські встановили факт підробки документів

Березень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Рішення про скасування громадянства особі, яка протягом останніх років мешкала у Кропивницькому, було прийнято Управлінням Державної міграційної служби в Кіровоградській області на підставі зібраних працівниками карного розшуку Нацполіції області матеріалів, до яких додалися ще й висновки експертиз, які вказують, що відомості в документах не відповідають дійсності.

Про факт безпідставного отримання громадянства мешканцем Кропивницького оперативникам стало відомо в ході розслідування особливо тяжкого злочину – замаху на вбивство, скоєного минулого року в обласному центрі.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці здійснювали перевірку щодо можливого місцезнаходження підозрюваного за місцем попередньої реєстрації окремих його родичів, саме тоді і було виявлено порушення.

Нині чоловіку скасовано рішення про набуття громадянства України, вилучено паспорт громадянина України та видано відповідну довідку, за якою йому необхідно буде звернутися до консульства з метою вирішення питання щодо свого статусу.

За матеріалами управління карного розшуку поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool